Rétegelt fa

Az általunk készitett nyilászárok minőséget mi sem bizonyitja jobban , mint a számtalan elegedett ugyfel ugy helyi  mint nemzetkőzi szinten.

   Nyilászároinkat válogatott alapanyagbol készitjűk, első osztályu faanyagbol, bogmentes, toldas nelkuli illetve hosztoldott fábol. A háromszoros retegragasztott tehnologiának kőszőnhetően a profilok nem vetemednek.

E5 ablak
SZEKCIO LEITZ

Hasznalt fa tipusok;

- fenyo

- meranti

- cserefa

  Gyartott es felhasznalt profilok:

- Eurofalz 68x78mm    reszletekert kattintson  ide ...

- ClimaTrend 78x78mm reszletekert kattintson  ide ...

- ClimaTrend 90x78mm reszletekert kattintson  ide ...  


Nyilászároink biztonságos zárodását , tőkéletes műkődését , háromdimenzios állithatoságát , hang és hőszigetelését a Roto Nt , Sigienia vasalatrendszerek biztositják. Kilincseinket az olaszországi HOPPE termékcsaládbol származnak. Igeny szerint lehetnekkulcsal zárhatok, tavirányitoval műkodtetettek. Az ablakűvegrol lecsorgo viz a tok also vizszintes elemére szerelt aluminium vizbetoben-GUTTMANN- gyűl őssze és vezetődik ki

Ajto profilok:

       -bejárati: 120x68mm

       -beltéri:   120x42mm

A bejárati ajtok őtpontos zárrendszerrel vannak felszerelve-ROTO, FUHR termékcsaládbol. A beltéri ajtokra ELZETT, ROTO termékek kerűlnek négycsapos sarokpántokkal. A bejárati ajtoknál a szarmyak dupla falcaba helyezett, a sakoknal osszeragasztott HPP EV 4150-es tomitoprofilt, belteri ajtoknal a HPP EV 4527-es tomitoprofilt kasznalunk.Nyilaszaroinkat festett vagy lazuros feluluetkezelessel latjuk el.Elsodleges feluletkezeles soran,meritessel vivodik fel a vizbazisu gomba es rovar karok ellen vedo impregnalo. Vegleges feluletkezeles; vizbazisu pac es lakkrendszer vagy pigmentalt fedobevonat –REMERS -kerul kulonbozo szinarnyalatokban.Igeny szerint a szinskalatol eltero kevertszinekkel is dolgozunk.

      Termekeinkre 3 eves jotallast biztositunk ha mindazokat a kiteteleket betartjak ami a szavatossagi lapon szerepel.

pulverizare

       Produsele noastre beneficiază e trei ani garanție în condițiile în care sunt respectate prevederile din fișa de instrucțiuni.

Az  Önok szamara legmegfelelőbb szint a mellekelt  árnyalatokból lehet kivalasztani

EGYÉB TERMÉKEINK

AZ ŐN FIGYELMÉRE